АҚТАУ ПОРТЫ АЙМАҒЫНДА СУ ТЕМПЕРАТУРАСЫНЫҢ ТӘРТІБІ - Ивкина, Н.И.; Соколова, Л.М.; Кожахметова, Л.К. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Ақтау порты аймағында су температурасының тәртібін талдауға байланысты сұрақтар қарастырылған. Параметрлердің статистикалық таралуын есептеудің нақты мысылдары және әр түрлі қамтамасыздықтағы су температурасының мәндері.