КІШІ АЛМАТЫ ӨЗЕНІ АЛАБЫНДА КАЛЫПТАСҚАН СЕЛ ҚҰБЫЛЫСТАРЫНА ШОЛУ - Молдахметов , М.М.; Мусина , А.К. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Кіші Алматы өзен алабында әр кезеңдерде жүрген сел құбылыстарына ретроспекциялық талдау жасалып, түрлі санаттағы лайлы-тасты сел тасқындарының орташа қайталанғыштығы анықталды және жылдық үлестірімі бағаланды.