АВТОМАТТАНДЫРЫЛҒАН МЕТЕОРОЛОГИЯЛЫҚ СТАНЦИЯ БАҚЫЛАУЛАРЫМЕН ҚҰЙҒАН МЕТЕОАЛАҢЫНДАҒЫ СТАЦИОНАР БАҚЫЛАУЛАРЫН САЛЫСТЫРУ ТАЛДАУЫ - Чередниченко, А.В. (Гидрометеорология және экология, 2024)
Метеорологиялық, автоматтық және кәдімгі станциялар арасында метеорологиялық параметрлерінің өлшеулерін салыстыру нәтижелері берілген. Әр параметр үшін қолда бар қайшылықтардың мүмкін себептері туралы болжам айтылды.